Sve o našim MALIŠANIMA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sve o našim MALIŠANIMA

Dobrodošli na forum za mame i bebe

HomeHome  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

šta da kuham

Go down 
3 posters
AutorPoruka
tea

Broj komentara : 2
Registration date : 2009-04-21

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: šta da kuham   šta da kuham EmptyTue Apr 21, 2009 2:28 pm

molim sve koji imaju kakav prijedlog da mi se jave.
Šta da kuham bebici od 9 mj za papati
Na vrh Go down
tea

Broj komentara : 2
Registration date : 2009-04-21

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: Re: šta da kuham   šta da kuham EmptyTue Apr 21, 2009 6:08 pm

Zar nitko nema nikakav prijedlog????
Na vrh Go down
coka

Broj komentara : 93
Mjesto : vojvodina
Registration date : 2008-03-17

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: Re: šta da kuham   šta da kuham EmptyTue Apr 28, 2009 9:38 pm

mi (nepunih 10mes) smo danas klopali kuvan krompir sa sargarepom i curecim mesom, juce tikvice sa zumancetom i malo pavlake, obozavamo karfiol, kelj...
ponekad i meni usfali inspiracije...
Na vrh Go down
Sandra

Broj komentara : 39
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-10-30

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: Re: šta da kuham   šta da kuham EmptyThu Apr 30, 2009 10:11 pm

sve sto je Coka nabrojala, mi smo jos dodavali slatki krompir, prasu ili poriluk (ne mnogo), grasak, piletinu, teletinu, zelje... sve ono sto kupis u bebi teglicama, samo skuhas ti. lagano promiksas, ispasiras i to je to. bez ili vrlo malo soli i ulja.
u principu, sve ono zdravo sto jedes i ti.
barem mi tako radimo. dajemo mu kifle i crni hljeb. jedino sa cime nismo jos poceli je riba (preporucuju losos, ali ne dimljeni)... ne znam da je pravim.

Pozdrav objema:)
Na vrh Go down
coka

Broj komentara : 93
Mjesto : vojvodina
Registration date : 2008-03-17

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: Re: šta da kuham   šta da kuham EmptyFri May 01, 2009 9:54 pm

grasak moze jos da saceka, kao i pasulj, boranija..., tj sve mahunarke
pozdrav
Na vrh Go down
Sponsored content

šta da kuham Empty
KomentarNaslov komentara: Re: šta da kuham   šta da kuham Empty

Na vrh Go down

šta da kuham
Na vrh 
Stranica 1/1