Sve o našim MALIŠANIMA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sve o našim MALIŠANIMA

Dobrodošli na forum za mame i bebe

HomeHome  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

kolijevka za novorodjencad

Go down 
3 posters
AutorPoruka
jale

jale

Broj komentara : 207
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-02-20

kolijevka za novorodjencad Empty
KomentarNaslov komentara: kolijevka za novorodjencad   kolijevka za novorodjencad EmptyFri Feb 29, 2008 1:23 pm

moram podijeliti sa vama osjecaj da sam pogrijesila sto nisam kupila neku koljevku kad sam rodila svoju malenu.
tako je lakse uspavati dijete, smiriti je itd.
ali eto ni tatine noge nisu bile lose u periodu kad smo imali problema sa spavanje Laughing dobri starinski nacin uspavljivanja nije nikad omanuo. cak i sad sa 3 mjeseca uziva povremeno da spava tako Smile
Na vrh Go down
bince

bince

Broj komentara : 41
Registration date : 2008-02-21

KomentarNaslov komentara: Re: kolijevka za novorodjencad   kolijevka za novorodjencad EmptyFri Feb 29, 2008 3:10 pm

Jale i ja sam cula da je najbolje za dete kolevka najlakse zaspe.
E sada i ja razmisljam neznam sta da radim dali da kupim kolevku ili ne.
Na vrh Go down
suncica

suncica

Broj komentara : 150

KomentarNaslov komentara: Re: kolijevka za novorodjencad   kolijevka za novorodjencad EmptyFri Feb 29, 2008 5:39 pm

ja sam imala kolijevku i ne znam šta da vama kažem.
kod mene je problem što ona nije htjela leći a da ne vrišti pa smo uspavljivali na rukama a onda stavljali u kolijevku.
kad bi se probudila u noći nismo je mogli uspavati ljuljanjem.
zato stvarno ne znam šta da vam kažem.
ako imate od koga posuditi onda DA, ali kupovati kolivku pa poslije krevetac, mislim da se ne isplati
Na vrh Go down
jale

jale

Broj komentara : 207

KomentarNaslov komentara: Re: kolijevka za novorodjencad   kolijevka za novorodjencad EmptyFri Feb 29, 2008 8:51 pm

suncice u pravu si za posudjivanjem, mi smo posudili i krevetac s tim da smo kupili novi madrac. a koljevke se mogu fiksirati i sluze onda kao obicni krevetac pa ni to nije fula ako se kupi.
a moja malena je neko vrijeme ucila da zaspe sama u kreveticu i to je jedino sto mogu reci. nije ni ona odmah to usvojila ali ako je vec ninas i ljuljas na rukama mislim da je fol samo u necijoj blizini.

ma koliko djece toliko primjera Smile
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: kolijevka za novorodjencad   kolijevka za novorodjencad Empty

Na vrh Go down

kolijevka za novorodjencad
Na vrh 
Stranica 1/1