Sve o našim MALIŠANIMA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sve o našim MALIŠANIMA

Dobrodošli na forum za mame i bebe

HomeHome  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Bijela tehnika

Go down 
+4
bince
lejla
suncica
Luna
8 posters
AutorPoruka
Luna
Admin
Luna

Broj komentara : 156
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-02-18

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyTue Mar 04, 2008 2:35 pm

Razbijam glavu danima, koju marku bijele tehnike da uzmem da je kvalitetna a da nije basnoslovno skupa.
Mislim da ne placam bezveze brand. Ja bih da je kvalitetno, a da taj kvalitet realno platim. Ne mislim jeftino, vec realno.
I da, gledam da mi sve bude (koliko moze) od istog proizvodjaca.
HELP nova sam u ovome help help help
Na vrh Go down
https://malisani.bosnianforum.com
suncica

suncica

Broj komentara : 150
Registration date : 2008-02-20

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyTue Mar 04, 2008 6:56 pm

ma gorenje zakon. dijelovi i servis uvijek pri ruci.
ja imam gorenje sporet i frizider, LG masinu za ves, TV i DVD, te philips video
to je sve.
Na vrh Go down
Luna
Admin
Luna

Broj komentara : 156
Registration date : 2008-02-18

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyTue Mar 04, 2008 8:49 pm

I ja imam Gorenje sporet i frizider, i stvarno su kvalitetni.
A LG tv i i monitor Smile

Obisli smo sve radnje bijele tehnike ali ja se dvoumim izmedju Gorenja i Beka.
Ma dok dodjemo do tih "sitnica" mislim da cu pasti s nogu, pa cu otici do prve radnje i kupiti.
Na vrh Go down
https://malisani.bosnianforum.com
lejla

lejla

Broj komentara : 250
Mjesto : Amerika

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyTue Mar 04, 2008 9:58 pm

Ako budes se previse oko toga brinula na kraju ces uzeti neko smetlje. Bolje je uzmi ono sto se pokazalo da valja a moze se i popravljati lakse tj. dijelovi pronaci ako zatreba.

Nemoj se zamarati oko tih sitnica previse, cuvaj snagu za brak hahah
Na vrh Go down
bince

bince

Broj komentara : 41
Registration date : 2008-02-21

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyThu Mar 06, 2008 5:24 pm

Gorenje je bas zakon.Sto se tice bele tehnike nikad nista nebi kupila sem od gorenja!
Na vrh Go down
mary

mary

Broj komentara : 12
Registration date : 2008-02-22

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptySun Mar 09, 2008 12:12 am

Ja također glasam za gorenje!! Imam gotovo sve pokućstvo od gorenja i više nego zadovoljna sam sa svime!! cheers
Na vrh Go down
3xmama

3xmama

Broj komentara : 33
Registration date : 2008-02-21

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyMon Mar 10, 2008 12:27 pm

gorenje su mi ves masinai masina za sudje, sporet je koncar, frizider mi je bira (vec 4 godine radi ko nov) kao i tv, a drugi tv je neki Roadstar (radi vec punih 6 godina) a DVD je pionir
tako da su se kod mene sve marke do sad pokazale jako dobre Wink
Na vrh Go down
kikiriki

kikiriki

Broj komentara : 85
Mjesto : sarajevo
Registration date : 2008-02-22

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyTue Mar 11, 2008 11:42 am

Kod mene je situacija sljedeca: friizider Candy (super radi vec 10 godina), sporet Koncar (nije los, uvijek imas rezervne dijelove i servisera u robotu), tv LG (jos uvijek radi i pored sitnijih intervencija od strane dva mala djecaka), dvd bira! (sljaka odlicno, cita cak i "pirate" sorry ), ves masina zanussi-prva liga...
Sto se tice Gorenja, vjerujem da su u pravu svi koji ga preporucuju. Medjutim, imam osjecaj da ni Gorenje ni ostali proizvidjaci vise ne prave tehniku koja ce trajati "vjecno". Znam da je moja mama jednu peglu koristila dugi niz godina, cini mi se da bi jos uvijek radila da je nismo u ratu "ispekli" u fijaker sporetu Shocked S obzirom na to, preporucujem da kupis ono sto ti se svija u odnosu na prostor kojim raspolazes.
p.s. kupi odvojeno plocu za sporet i rernu, to mi sada izgleda bas cool i praktično!
Na vrh Go down
jale

jale

Broj komentara : 207

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika EmptyWed Mar 12, 2008 7:00 pm

samo da ti kazem da je prvo sto mi je majstor rekao (nakon sto je rekao da se masina za ves stara 43 godine stvarno ne moze vise popraviti Laughing ) a i nekoliko ljudi poslije njega da niposto ne uzimam bira i candy masinu zbog dijelova ali i elektronike. isto to mi je rekao i za gorenje jer su preskupi i imaju cesto ves masine probleme (imam primjere novijih masina u porodici sa raznim problemima).
ja sam se odlucila za beko, srednje skupa masina, 5 godina garancije i super radi. neo, candy, zanussi imaju samo 2 godine garancije (u tehnomarketu na koreji) i iako su nesto jeftiniji od beka, ipak sam uzela beko. malo sam se raspitala, ipak oni rade grunding, blumberg (ako se ovako pise sve ovo) itd. i odlicne je kvalitete prema svim ocjenama.

imam samsung frizider koji je odlican (jer je poklon Very Happy ) ali u odnosu na njegovu vanjsku velicinu, unutra je premali (to su oni sivi frizideri sa malim zamrzivacem odozgo i sa pumpom za pijacu vodu na vratima). i zbog toga bi rekla da nisam zadovoljna. imam zanusi ugradbenu plocu i rernu i za sada je sve ok, s tim da ploce koje su pola plin pola struja kao i moje imaju generalnu gresku sa plinskim "kolutovima" (ne znam kako se to zove) i malo duze se nego inace mora drzati dok plamen ne pocne samostalno goriti. to je fabricki na nekoliko serija i to sam provjerila.

tv je sony star 10 godina i odlican je, dvd je elit, masina za sudje neo (ima svojih mana ali je dobra jer je poklon Very Happy )

mislim da je u beku buducnost... (niko mi ne radi u beku majke mi lol! )
Na vrh Go down
Sponsored content

Bijela tehnika Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Bijela tehnika   Bijela tehnika Empty

Na vrh Go down

Bijela tehnika
Na vrh 
Stranica 1/1