Sve o našim MALIŠANIMA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sve o našim MALIŠANIMA

Dobrodošli na forum za mame i bebe

HomeHome  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

SETNJA ZA ZIVOT

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Luna
Admin
Luna

Broj komentara : 156
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-02-18

SETNJA ZA ZIVOT Empty
KomentarNaslov komentara: SETNJA ZA ZIVOT   SETNJA ZA ZIVOT EmptyTue Mar 04, 2008 3:04 pm

Ovo je prva setnja u BiH za podizanje svijesti o vaznosti pregleda dojke, organizirana od strane Women´s International Sarajevo, zajedno sa Avonom kao korporativnim sponzorom.
Nasa 4 km duga setnja je za svakoga: zene, muskarce, mlade, djecu, bebe u kolicima, kucne ljubimce! SVI SU POZVANI!!

Setnja ce se odrzati 06.04. u Sarajevu, Skenderija, sa pocetkom u 11:00 sati itrajace do 12:00.
Raspored setnje: 9:30 pocetak registracije (za one koji nisu izvrsili predregistraciju);
10:35 vjezbe zagrijavanja
11:00 pocetak setnje
12:00 zavrsetak setnje i otvaranje Bazara na otvorenom.

Ucestvovanje u SEtnji za zivot placa se 10 KM po osobi i CIJELI PRIKUPLJENI FOND IDE U SVRHU KUPOVINE MAMOGRAFA!!!!

Ako niste u prilici da prisustvujete ovom humanitarnom dogadjaju, pozivamo vas da svojom donacijom podrzite ovaj HUMANI projekat.

Zapamtite: Rak dojke se ne dogadja uvijek drugima.

POZIVAMO VAS DA ZAJEDNO SA AVONOM POKAZEMO SVOJU HUMANOST NA DJELU!

Evo ovo sam kopirala pa cu staviti i na blog.
Ja idem (samo da se zna jupi )
Na vrh Go down
https://malisani.bosnianforum.com
lejla

lejla

Broj komentara : 250
Mjesto : Amerika
Registration date : 2008-02-20

SETNJA ZA ZIVOT Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SETNJA ZA ZIVOT   SETNJA ZA ZIVOT EmptyMon Mar 10, 2008 8:43 pm

Eh i ti nadje dobru rubriku za ovo "ZABAVA" hahaha. Ja se ponadala nesto FUN Smile Salim se. Eh ja da sam dole isla bi sigurno. Ovdje u Americi imaju uslove stvarno ali isto tako se uvijek bore za bolje, pa cesto cujem za te nekakve setnje ili trcanje pa skupljas za razne svrhe. Treba to gurati da se iz ljudi izbije ona balkanska primitivnost i "ne treba meni pa sta ce nama" confused
Na vrh Go down
jale

jale

Broj komentara : 207
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-02-20

SETNJA ZA ZIVOT Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SETNJA ZA ZIVOT   SETNJA ZA ZIVOT EmptyWed Mar 12, 2008 10:42 pm

samo cu reci da cu dati sve od sebe da prisustvujem ovom humanom dogadjaju
Na vrh Go down
Sponsored content

SETNJA ZA ZIVOT Empty
KomentarNaslov komentara: Re: SETNJA ZA ZIVOT   SETNJA ZA ZIVOT Empty

Na vrh Go down

SETNJA ZA ZIVOT
Na vrh 
Stranica 1/1