Sve o našim MALIŠANIMA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Sve o našim MALIŠANIMA

Dobrodošli na forum za mame i bebe

HomeHome  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  Login  

Hajmo cure!

Go down 
+2
Luna
lejla
6 posters
AutorPoruka
lejla

lejla

Broj komentara : 250
Mjesto : Amerika
Registration date : 2008-02-20

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyWed Feb 20, 2008 11:30 pm

Hajmo prijedlozi iskusnih mama i trudnica o otkricima u vasim bracnim krevetima. Za nas nove i neznalice svaki savjet je dobro dosao Laughing A meni se desava nesto cudno drage moje, imam eroticne snove odkako sam ostala trudna :oops: Cudno jelde... hahaha
Na vrh Go down
Luna
Admin
Luna

Broj komentara : 156
Mjesto : Sarajevo
Registration date : 2008-02-18

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyThu Feb 21, 2008 2:16 am

Lejla,
sasvim je normalno da imas pojacanu zelju za seksom Smile Hormoni luduju!!!
Moja draga prijateljica koja je vec usla lijepo u 6. mjesec kaze da nikad vise nije uzivala u keksanju nego sada.
Zena uziva!!!!! A i njen dragi, iako mi kaze da je vec pomalo izbjegava haha, salim se ja.
Znaci, UZIVAJ!

pa nam javi jel bolje sad Very Happy
Na vrh Go down
https://malisani.bosnianforum.com
jale

jale

Broj komentara : 207

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyThu Feb 21, 2008 1:17 pm

Lejla,
Ja sam u prva dva tromjesječja imala ludu želju za "maženjem" flower ali mi je u trećem libido opao, što zbog težine što zbog potpune nemogućnosti da nađemo odgovarajuću pozu.
Mogu ti samo savjetovati, naravno ako je sve uredu sa trudnoćom, da se prihvatiš posla jer ko zna šta te čeka kroz par mjeseci Very Happy

Uživaj draga :cyclops:
Na vrh Go down
bince

bince

Broj komentara : 41
Registration date : 2008-02-21

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyThu Feb 21, 2008 3:11 pm

Ja sam u 2 tromjesjecje i pravo da vam kazem skroz mi se izgubila volja se sexom,mozda je to normalno.
Na vrh Go down
lejla

lejla

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyThu Feb 21, 2008 8:51 pm

Jadna Bince Neutral sad kad bi mogla najvise da uzivas ti jadna nemas volje.. Sta ces, tvoje tijelo jednostavno ne trazi to. Kao sto jednom rekoh svaka zena je tako drugacija,.. i tako mora biti Smile Ne brini se samo radi onako kako ti tijelo govori
Na vrh Go down
jale

jale

Broj komentara : 207

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyThu Feb 21, 2008 10:17 pm

bince,
To je sasvim normalno, i ne treba da te brine. Kao sto Lejla kaze, svaka zena je drugacija tj drugacije reaguje njen organizam na novonastalu situaciju.
Jedino sto ti mogu savjetovati jeste da izbacis sex iz misli ali da se mazis i koliko god mozes zblizavas i produbljujes svoju vezu sa partnerom, jer iz licnog iskustva itekako je vazno i veoma je dobro da se stalno obnavlja vasa povezanost koliko god da ste do sada povezani.

A svakako da ti zelim lijepu i urednu trudnocu flower
Na vrh Go down
lejla

lejla

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptyFri Feb 22, 2008 11:38 pm

Savjeti moje svekrve ,... da li su direktni ili indirektni vi sami odlucite ali slijedi ovako:

Beba voli "kozu na kozu".. zena misli na dodir koze sa muzevom kozom, tijelo, ruke bilo sta a najljepse kaze obraz uz obraz Smile Samo ja ipak mislim da i druga vrsta gole koze na kozu je sasvim OK, ali jadna svekrva nemoze ona to meni tako to objasniti i reci.

Jedna zena mi je govorila nemoj prekasno u trudnoci se keksati... affraid PLEASE, ja kazem ako mozes do kraja to samo i radi, naravno bez akrobatskih poza ili necega previse WILD-mislim na previse pritiska ili divljanja po tijelu hahaha (izvinite ako sam previse detaljna).

Isto tako, nema deranja i galame sad i pogotovo u prvoj godini zivota.

Uglavnom, maziti se i paziti je sad extra povoljno za bebu a sto ne iskoristiti priliku i totalno iskoristavati muza u ovom pogledu dok se jos moze Smile
Na vrh Go down
mary

mary

Broj komentara : 12
Registration date : 2008-02-22

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptySat Feb 23, 2008 12:46 am

lejla slažem se s tobom... Very Happy
zašto ne bi iskoristili tu želju za seksom ako ju već imamo.
i muža...zašto ga imamo,hehehe nego da ga sad iskorištavamo i gnjavimo kad nam je do seksa jer kad beba dođe ko zna kakva će bit situacija i da li će beba bit dovoljno dobra da mama i tata nađu malo vremena za intimnosti.
sad je prilika pa trudnice i buduće trudnice ako vam je trudnoća uredna,a ginić vam nije rekao suprotno,šta da vam kažem nego: "GO FOR IT" bounce
Na vrh Go down
Luna
Admin
Luna

Broj komentara : 156
Registration date : 2008-02-18

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptySat Feb 23, 2008 1:11 am

ja ovdje nemam sta dodati osim da ponovim marijine i lejline rijecu GO FOR IT (dok jos imate prilike) Smile
Na vrh Go down
https://malisani.bosnianforum.com
Srdjan Pavlovic

Srdjan Pavlovic

Broj komentara : 41
Mjesto : Vojvodina
Registration date : 2008-02-23

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! EmptySun Mar 02, 2008 7:07 am

ljubav ----> beba ----> ljubav ----> jumping ----> brickwall lol!
Na vrh Go down
http://www.defektologija.net/phpBB2
Sponsored content

Hajmo cure! Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Hajmo cure!   Hajmo cure! Empty

Na vrh Go down

Hajmo cure!
Na vrh 
Stranica 1/1