lejla
Broj komentara : 250 Age : 42 Mjesto : Amerika Registration date : 2008-02-20
| Naslov komentara: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 2:25 am | |
| Primjetila sam da rubrika Kuhinja i Seks su najmanje posjecenje i njegovane... Mozemo se nasaliti a mozemo to uzeti kao znak gdje nam najvie energije ide... Mislim da treba uvijek traziti balans, al' cini mi se da za toplu kucnu atmosferu bas ove dvije rubrike su najvaznije, sta vi mislite? Mislim nisam ni ja neka kuharica vise zato sto moram svaki dan napraviti klopu... | |
|
kikiriki
Broj komentara : 85 Age : 48 Mjesto : sarajevo Registration date : 2008-02-22
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 2:14 pm | |
| Iz mog iskustva, vaznijia su desavanja u spavacoj sobi (ili vec gdje se stigne ) nego u kuhinji. Ja licno trudim se da kuham svaki dan, ili zadam teti cuvalici zadatak da spremi prilog ili supicu, a ja dovrsim kad dodjem s posla. Ali, nije nikakva frka ako se ponekad nesto kupi ili naruci...Uglavnom, hrana se moze naruciti, ali neke druge stvari treba "odraditi" licno. Jer...kako inace... Ne zelim da razmisljam o drugim opcijama... | |
|
jale
Broj komentara : 207 Age : 45 Mjesto : Sarajevo Registration date : 2008-02-20
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 2:27 pm | |
| ja rijetko kuham, to radi MM tako da nemam bas mnogo za reci ali ako bude raspolozen mozda mi kaze neki recept pa da ga podijelim sa vama | |
|
bince
Broj komentara : 41 Age : 41 Registration date : 2008-02-21
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 3:50 pm | |
| Ja volim da kuvam i obicno to radim samo subotom i nedeljom jer radim i nemogu da stignem tako da to moja svekrva zavrsava. | |
|
3xmama
Broj komentara : 33 Age : 50 Registration date : 2008-02-21
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 6:46 pm | |
| ja uzivam u kuhanju i kad sam u kuhinji onda je to moj teritorij i tad sam svoj na svom ja jedino tako odmaram zivce a potrudicu se da vam stavim koji recept | |
|
itsme
Broj komentara : 63 Mjesto : prokleta je Amerika Registration date : 2008-02-21
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Thu Mar 13, 2008 7:01 pm | |
| - Citat :
- ja uzivam u kuhanju i kad sam u kuhinji onda je to moj teritorij i tad sam svoj na svom
ja jedino tako odmaram zivce blago tebi kod mene je obrnut slucaj | |
|
suncica
Broj komentara : 150 Age : 49 Mjesto : Sarajevo Registration date : 2008-02-20
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve Sat Mar 15, 2008 9:42 pm | |
| ja kuham kad moram.. nije da se hvalim, ali kad skuham onda je to stvarno ukusno... evo i ja ću staviti neke recepte kad mi ne bude mrsko | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Sto su se usutile sve | |
| |
|